Odgovorili smo na najčešće postavljena pitanja.

Šamponi:

Što čini Nuggela & Sulé šampone posebnima?

Nuggela & Sulé puno su više od šampona, to su kapilarni tretmani u formatu vrhunskih šampona. Dok perete kosu, zapravo nanosite i kapilarni tretman koji potiče rast kose.

Jako je važno slijediti upute za korištenje u primjeni ovih vrhunskih kapilarnih tretmana za kosu kako biste postigli najbolje učinke.

Koje su upute za korištenje?
 1. Temeljito namočite kosu vodom.
 2. Stavite malo proizvoda na dlan. Količina proizvoda je proporcionalna volumenu kose.
 3. Najprije nježno protrljajte proizvod među rukama. Time pripremate i aktivirate formulu i aktivne sastojke.
 4. Ravnomjerno rasporedite na kosu i vlasište. Masirajte vlasište.
 5. Isperite s puno vode.
 6. Ponovite postupak. S generiranom pjenom izvedite nježnu masažu vrhovima prstiju 2-3 minute.

Nuggela & Sulé puno je više od običnog šampona. To je kapilarni tretman vlasišta i kose visoke učinkovitosti u format premium šampona i zato je nužno slijediti upute za uporabu.

Zašto su potrebna 2 nanošenja u jednom pranju?

Tijekom prvog primijetit ćete da se proizvodi manje pjene, što je normalno, budući da tijekom prvog pranja čistite kosu i vlasište od ostataka masnoće i nečistoće.

Tijekom drugog pranja, kad su vam kosa i vlasište čisti, koža vlasišta može bolje upijati aktivne sastojke kako bi se kosa ojačala.

Može li se šampone koristiti svakodnevno?

Da, mogu se koristiti svakodnevno. Sadrže nježni pH i ako se kontinuirano koriste, povećavaju vitalnost i volumen kose.

Jesu li Nuggela & Sulé proizvodi prikladni za korištenje tijekom trudnoće i dojenja?

Svi proizvodi Nuggele i Suléa, osim Martinna (koji je dodatak prehrani) potpuno su sigurni za upotrebu tijekom trudnoće i dojenja. Radi se o kozmetičkim proizvodima koji se nanose na kosu i vlasište nema nikakvih kontraindikacija za korištenje tijekom trudnoće i dojenja.

Jesu li Nuggela & Suléovi proizvodi prikladni za djecu?

Šampone mogu koristiti svi uzrasti, no preporučujemo njihovu upotrebu kod djece starije od 3 godine.

Ostavljaju li miris luka?

Ne, formula je kreirana tako da ne ostavlja nikakav miris luka. Umjesto toga pruža ugodan svjež miris limuna.

Je li pjena u šamponu znak veće učinkovitosti?

Količina pjene nije pokazatelj učinkovitosti šampona. Zapravo, kada se prelazi iz konvencionalnog u visokokvalitetni šampon, ono što ćete najprije primjetiti je nedostatak pjene. Većinu vremena pjena u šamponu ukazuje na veći broj surfaktanta ili sulfata (kemijskih agensa) koji mogu uništiti prirodne lipide koje naša koža stvara. To dovodi do iritacija i suhoće kože zbog prekomjerne izloženosti kemijskim agensima.

Nuggela & Sulé šamponi stvaraju malo pjene.

Nuggela & Sulé šamponi imaju formule visokih performansi jer sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka. Zbog toga tijekom prvog pranja Nuggela & Sulé šamponi jedva stvaraju pjenu. Ali tijekom drugog pranja, nakon što je vlasište temeljito očišćeno, proizvodi se više pjene, i olakšava se kapilarna masaža i apsorpcija aktivnih sastojaka. Stoga je važno slijediti upute za uporabu.

Je li potrebno ostaviti šampon nekoliko minuta na kosi?

Ne, ali za postizanje najboljih rezultata potrebno je masirati vlasište. Masirajte lagano pritiskajući vrhovima prstiju 2-3 minute.

Mogu li se Nuggela & Sulé šampone izmjenjivati s drugim šamponima?

Kada prvi put koristite Nuggela & Sulé šampon, preporučuje se da najmanje 3 tjedna ne koristite skupa s drugim šamponima, a ako je moguće i cijeli mjesec za bolje iskustvo i učinkovitost. Ne brinite ako prvih par dana korištenja šampona primijetite da vam kosa nije mekana. To je normalno i to zato što u njemu nema parafina ili silikona. Ne prekidajte njegovu primjenu jer nakon kratkog vremenskog razdoblja kosa će postići svoj prirodni balans poboljšavajući sjaj i volumen.

Mogu li koristiti Premium Nº1 šampon s ostalim šamponima Nuggela & Sulé?

Bilo koji šampon Nuggela & Sulé može se koristiti s Premium Nº1 šamponom. Zapravo se preporuča koristiti Premium Nº1 šampon svakodnevno (ako vam odgovara), a barem jednom tjedno da ga se zamijeni sa Polynesia Premium šamponom.

Koje blagodati za kosu ima ekstrakt crvenog luka?

Ekstrakt crvenog luka tradicionalni je lijek koji se koristi za jačanje i poboljšanje zdravlja kose. Vrlo je koristan za kosu zbog djelotvornih sastojaka koje sadrži:

 • Kvercetin: flavonoid koji smanjuje upalu vlasišta, hrani korijen kose i potiče cirkulaciju krvi vlasišta.
 • Sumpor: poznat i kao mineral ljepote. Sumpor je antiseptik koji pomaže u uklanjanju bakterija i te omogućuje učinkovito čišćenje. Također, smanjuje proizvodnju sebuma.
Pomažu li svi Nuggela & Sulé šamponi ubrzavanju rasta kose?

Svi Nuggela & Sulé šamponi imaju ekstrakt crvenog luka i morski glikogen. To su aktivni sastojci koji ubrzavaju rast kose, jačaju vlasi i povećavaju vitalnost i ljepotu kose.

Postoji li linija šampona pogodna za vegane?

100% Green šampon u potpunosti je prikladan za vegane i vegetarijance.

100% Green šampon jača kosu svojom dozom morskih algi i proteina andske mace. Ova je formula osnažena je sa 100% zelenim aktivnim sastojcima kao što je kineska biljka FO-TI. 100% Green šampon osigurava veću čvrstoću, volumen i punoću kose.

Koji tretman za kosu trebam koristiti ako mi kosa dosta opada?

Najbolje je pratiti rutinu sinergijom različitih proizvoda i djelovati lokalno na vlasište ali i iznutra zadovoljavajući potrebe koje naše tijelo ima (proteini, vitamini i minerali), kako bi se zaustavio i smanjio gubitak kose. Jedna takva rutina uključivala bi:

 1. Premium Nº1 šampon
 2. Supreme regenerator
 3. Ampule protiv gubitka kose (minimalno 2 mjeseca tretmana)
 4. Martinn (najmanje 3 mjeseca oralne primjene)
Koji šampon trebam koristiti ako imam masnu kosu, Premium Nº1 šampon ili Epigenetic šampon za masnu kosu?

Važno je znati razliku između normalne masnoće vlasištva i patološke masnoće vlasištva.

 • Ako vlasište proizvodi višak sebuma i ako to nije povezano s drugim simptomima (svrbež, ljuštenje) preporuča se koristiti šampon Premium Nº1. Pomaže kontrolirati lučenje lojnih žlijezda, istovremeno pružajući vrlo učinkovito čišćenje zbog koncentracije sumpora iz ekstrakta crvenog luka.
 • Ako vlasište proizvodi višak sebuma, popraćen masnim ljuštenjem, upalom vlasišta i gubitkom kose, preporučujemo upotrebu Epigenetic šampona za masnu kosu. Sadrži aktivne sastojke koji umiruju vlasište i reguliraju sebum.

Ampule:

Koja je razlika između ampula za tretmane - Ampula protiv gubitka kose i Regeneracijskih ampule u odnosu na Multivitaminske i Keratinske ampule?

Kao što i samo ime govori, ampule za tretmane trebaju se koristit određeni period vremena. Kako bi se uspješno proveo jedan tretman, trebalo bi ukupno koristiti 8 do 10 ampula. Multivitaminske i Keratin – hijaluronske ampule imaju trenutni učinak koji možemo vidjeti odmah nakon njihove primjene.

Je li bolje primjeniti ampule za tretman (Ampule protiv gubitka kose i Regeneracijske ampule) ujutro ili navečer?

Kako razlikujemo noćne ili dnevne kreme za lice, isto pravilo odnosi se na kapilarne tretmane.

Dnevni tretmani usredotočeni su na zaštitu kose od vanjskih agresora (UV zrake, zagađenje, hladnoća …), dok su noćni tretmani učinkovitiji u smislu apsorpcije aktivnih sastojaka. Preporučujemo primjenu ampula za tretman noću, prije prije spavanja i na čistoj kosi.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 79KM poklanjamo vam BESPLATNU DOSTAVU

Sigurno plaćanje

Vaši podaci su u potpunosti sigurni i zaštićeni koji god način plaćanja odabrali

Garancija zadovoljstva

Internet kupci imaju pravo na povrat nekorištenih proizvoda u trajanju od
14 dana

Brza isporuka

Sve narudžbe šaljemo sljedeći radni dan i isporuka može biti već kroz 2 - 3 radna dana

Košarica
Vaša košarica je prazna.

Dodajte neki od proizvoda u košaricu pa se vidimo ovdje... ;)